Uge 34 var svedig…

Åbningsshow på HCA Festivals 2014 i Odense Koncerthus

1100 publikummer, HKH Kronprinsesse Mary og Sir Salman Rushdie, Borgmester Anker Boye, HCA Festivals formand Palle Skov, Elmark og Rossen, Odense Symfoniorkester og en perlerække af artister.

Vi forstyrrede Palle Skov i hans åbningstale på scenen og vi larmede blandt publikumsrækkerne så Stig Rossen måtte sende os ud!

– Og ikke mindst så spillede vi Mission Impossible sammen med Odense Symfoniorkester i et arrangement særligt arrangeret til denne dag – WOW – det er stort for et skraldeorkester som HabenGoods.

HabenGoods Street Stomp hver dag hele ugen

I vind og vejr op og ned af gaderne, med et forventningsfuldt publikum, som tog til for hver dag der gik og publikumstemmerne tikkede ind på redaktionen.

The Great Gadget Show på Teater Momentum hver aften.

Vores nye scene show med det store filmlærred i Den Røvsmalle Biograf. Også her havde vi udsolgte forestillinger og stor publikums opbakning.

Og de nominerede…

Aviserne skrev dagligt om de nominerede til årets Klods Hans Pris – Publikumsprisen

I takt med at flere aktører blev indstillet, steg konkurrencen om den prestige fyldte pris, mens vi krydsede fingre og håbede på, at det måske kunne blive os denne gang.

TV fulgte os på gaden, og der var nærmest magi i luften, og søndag aften modtog vi den så…

På Fynske Medier, ved en officiel overrækkelse af Chef Redaktør Per Westergaard.

 

 

One thought on “Sweet Memories of HCA Festivals 2014

  1. HabenGoods var uden tvivl det bedste indslag under hele HCA Festivalen. Og dejligt, at nyde jeres gode “musik” gennem Odenses gader 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *