Firmaunderholdning med gennemslagskraft

Ved den internationale fagbevægelses ITUC’s Verdenskongres i Bella Center fremlægger var LO og formand Lizette Risgaard vært for 1100 fagforeningsfolk fra hele verden.

Under deltagernes besøg i Tivoli København, optrådte HabenGoods i forbindelse med receptionen i Akvariesalen for ca. 800 af gæsterne, inden de begav sig ud i havens andre forlystelser.

Den internationale fagbevægelses paraplyorganisation ITUC (International Trade Union Confederation) holdt sin fjerde verdenskongres den 2.-7. december 2018, i Bella Centret i København. Det er første gang nogensinde, at Danmark er værtsland for verdenskongressen, der samler over 1100 internationale fagforeningsfolk.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen talte ved åbningsceremonien den 2. december.

 

Ind og ud i en fart

HabenGoods´mobilitet er stor når det gælder fleksibilitet i forhold til de mangeartede arrangementer showet kan indpasses i. Med rullende sækkevogne til indendørs optrædender, er det lykkedes at gennemføre firmaunderholdning på adskillige og helt forskellige scener, lige fra lagerhaller, messecentre, til selskabslokaler i store og små hoteller.

Selv i Memphis Mansions Ballroom, Randers (Graceland), hvor vareelevatoren egentlig kun rummer plads til køkkenpersonalet, lykkedes det at bugsere hele udstyrsnummeret ind og ud igen mellem forret og hovedret, mens aftenens første artist, en tro Elvis kopi fra Holland, bugserede sit udstyr ud samme vej.

På større venues er det muligt at lave en “rullende entre” som i HabenGoods to TV optrædender i Danmark Har Talent 2018, hvor gruppens street stomp ladcykel blev omdrejningspunktet for entréen i de to shows.

HabenGoods sparker døren ind

“HabenGoods sparker døren ind” har altid været HabenGoods motto, fordi det er den oplevelse HabenGoods giver gæsterne ved en hver selskabelig lejlighed, når der er dækket op til fest.

Aftenens vært ved kobberbrylluppet i Memphis Mansion Ballroom var begejstret og udbrød på køkkentrappen: “Tusind tak for et fantastisk show, – I vælter bare det hele, og gir` gæsterne en helt speciel oplevelse”.

 

Enkle og slagkraftige virkemidler

HabenGoods kunstgreb er egentlig ganske enkelt; – selvbyggede instrumenter designet til både at levere en musikalsk lyd af genbrugsmaterialer og en overraskende genkendelighed af de største filmmusik hits, og legendariske rocknumre, leveret med en flabet, charmerende og legesyg man power, af de tre “habengoodder” Per, Morten og Michael.

Deres mangeårige venskab skinner igennem når de tre går på scenen, uanset om det er på betongulvet i en maskinhal, i et konferencehotel, på de bonede gulve i koncertsale eller i TV byen.

De tre kammerater har optrådt alle steder og er parat til at blive udfordret på nye scener, hvor der er behov for underholdning der rammer bredt og som efterlader publikum med en oplevelse, der pirrer nysgerrigheden og giver anledning til en snak om, at det er muligt at gøre tingene på en anderledes måde.

En delegeret fra London ved ITUC´s kongresforsamling i Tivoli sagde: “Its amazing how you inspire me to think, that things can be done in a different way, by looking at the way you designed your DIY instruments, and still play the music that we know so well”

Photo Credit: Joshua Tree Photography

Engagement Credit: Friday Entertainment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *