Vi er videre til Live Show i Danmark Har Talent

??? …

Peter Frodin synes at vores Stomp Show var dejligt og alt andet end selvhøjtideligt. Thomas Buttenschøn synes vi spillede ret sejt og tight, og kunne ikke tro at vi spillede live (uden track). Jarl Friis Mikkelsen synes det var originalt og helt vores egen stil, Sus Wilkins synes vi lignede tre gange Balou ?, og var total godt underholdt. Det kunne ikke være bedre, vi er super glade og synes allerede at vi har vundet, fordi det er en kæmpe anerkendelse af vores stomp band som vi elsker at optræde med.

Vi fik fire ja’er, og er videre i semifinalen i Live Show.

Vi håber I vil stemme, når vi optræder i Live Showet i Danmark Har Talent den 10. marts 2018.

Nu gælder det om at steppe op, og levere et nyt act, som kan overraske og imponere, ikke bare de fire dommere, men også seerne som stemmer med på SMS.

To ud af syv acts bliver stemt videre. Tre af de syv udvælges af seernes SMS stemmer. Det act med flest stemmer går direkte videre, mens dommerne vælger hvilket af de to acts med næstflest stemmer, der skal videre i finalen.

Bag kameraet før Audition Showet

Før Audition showet havde vi besøg af filmholdet fra BLU som producerer programmet. Sammen besøgte vi Scanpipe og vores øvelokale på Skibhus 17:48 i Odense. De to locations blev til en del af præsentationen i TV showet.

Morten, Per og Michael i butikken hos Scanpipe, hvor vi får vi den bedste service når vi køber stumper til vores DIY instrumenter.

Her finder vi de røde kabelrør som vi bygger vores pvc instrumenter af.

Det er her i øvelokalet på Skibhus 17:48 vi udfolder vores legesyge med gummigrise, skrot og kloakrør, og former vores acts til Danmark Har Talent 2018

Nu går vi igang med at bygge igen, så vi er klar til Live Showet med flere af vores opfindsomme udgaver af musik som I helt sikkert kender. Følg med og stem på SMS når det gælder. Jeres stemmer er afgørende for om vi får chancen for at nå helt til finalen. ???

3 thoughts on “HabenGoods videre til Live Show i Danmark Har Talent

 1. Hej Habengoods
  Har I tid og lyst til at deltage i Karneval i Haderslev fredag d. 29 juni 2018
  Skrive gerne retur
  Tak
  Vh karneval i Haderslev
  Annette Latsch
  25373329

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *