Verdens Premiere på “PLAY”

Seks måneders planlægning og prøvearbejde med vores nye scene show “PLAY” fik luft under vingerne på årets BUMfest Festival i Zalec i Slovenien i januar 2017.

PLAY bygger på fortællingen om at skabe et band, fra drømmen, over tilblivelsen og til at spille de legendariske film temaer og rock sange som alle kender.

Med de tre key words: Dreaming – Making – Playing har vi skabt et universelt show som med sin musik, instrumenter og fortællende sammenhæng, er et remake af kendte melodier, materialer og flabede cowboy tricks.

Vores engelske beskrivelse lyder sådan:

HabenGoods play the soundtrack of your life on DIY instruments in their crazy remakes of movie music and great rock hits.

Legendary songs is brought to life with a powerful appearance on stage, and the dream of creating a band is played out loud when HabenGoods visualize their unique world of skilled drumming, humor and charming beats.

Vi optrådte på scenen i Zalec Teater, som er omdrejningspunkt for hele festivalen, og oplevede der hvordan festivalen formår at samle et publikum der fylder salens 500 pladser hver aften. Børn og voksne i skøn forening med hinanden og scenens aktører.

Festivalleder Dejan Tamse optræder med stor charme som konferencier og skabe en intimitet mellem artisterne og publikum, mens lyd og lys holdet skaber en perfekt ramme med spektakulære teatereffekter og special effects.

Festivalen er først og fremmest kendt som en festival der appellerer til et bredt og trofast publikum gennem elleve år. Med slagtøj i alle former som omdrejningspunkt, søger Dejan Tamse at sammensætte et underholdende program med både contemporary music, populære indslag og workshops for trommeslagere på alle niveauer.

Sammen med festivalens erfarne crew lykkes det at skabe en iscenesættelse på få timer, hvor både lyd, lys, bagtæppe og live projektor spillede på alle tangenter.

Vores specialbyggede udstyr blev vi fragtet med DSV vognmand på tre paller og ankom efter planen til Zalec Teater dagen før show time.

Første show var en formiddags Matiné for 500 skoleelever, der klappede med på livet løs.

Andet show var aftenens åbning af festivalen med et program af flere internationale atrister fra Croatien og Østrig.

På festivalen optrådte i øvrigt artister fra Slovenien, Tyskland og Belgien.

www.bumfest.si

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *