Vi har lyttet …

til vores publikum i Kolding, Esbjerg, Fredericia, Vejle, Ikast, Skive, Vejen, Vojens, Vingsted, Grindsted, Billund, Guderup, Sønderborg, Gråsten, Tørring, Bredebro, Ballebro, Tønder, Hadsten, Aalborg, Aarhus, Ebeltoft, Middelfart, Kerteminde, Nyborg, Ørbæk, Ringe, Faaborg, Rudkøbing, Sorø, Frederiksværk, Snostrup, Oppe Sundby, Helsingør, Vedbæk, Virum, Smørum, Fredensborg, København, Frederiksberg, Glostrup, Køge, Næstved, Præstø, Knuthenborg, Dølle Fjælde Musse, Nykøbing Falster, Rønne og ikke mindst vores egen by Odense, hvor vi har optrådt.

– Som har spurgt hvornår vi kan opleves i Danmark Har Talent?

NU KAN I GLÆDE JER, – det gør vi ??? …

Lørdag den 3. Marts kl 20.00 på TV2,

optræder vi i Audition Show i Danmark Har Talent 2018.

Vi har kørt op og ned af gaderne med vores Street Cykel hundredvis af gange. Nu er turen kommet til TV scenen i Folketeatret, hvor vi møder Felix, Christoffer, Jarl Friis Mikkelsen, Peter Frodin, Thomas Buttenschøn, Sus Wilkins, og en masse søde og super dygtige mennesker der filmer, tilrettelægger og sørger for at vi har det rigtig godt når kameraet ruller.

Vi har gjort os umage for at skrue vores act sammen, så det kommer ud over scenekanten til dommerne og publikum i Folketeatret, og ud gennem tv skærmen til jer derhjemme i stuerne.
Vi håber I synes om det I får at se, og får lyst til at stemme på knappen i Danmark Har Talent App’en, som du finder der hvor du plejer at hente apps til din smartphone.

Se med, stem og hør hvad de fire dommere synes … ???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *