******

Forestillingen “Den Flyvende Kuffert” modtog top karakter med seks flotte stjerner af Fyens Stiftstidende ved HCA Festivals 2015.

Den Flyvende Kuffert 1

Med den Italienske performer gruppe eVenti Verticale og deres Cubo i 50 meters højde, den verdensberømte guitarist Steffen Schakingers og Thomas Møllers musik, Can Can dansene Foxy Ladies og hele Kulturmaskinen som setup, var det er ære for HabenGoods at deltage med vores vandsprøjtende Color Drums musik i årets magiske forestilling i Farvergården.

Den Flyvende Kuffert 2

For instruktør Magnus Errboe og leder af Kulturmaskinen Peder Bach lykkedes det igen i år, at få det bedste ud af de mange forskellige artister og hele det tekniske personale, som tilsammen løfter oplevelsen helt op i skyerne.

Den Flyvende Kuffert 3


Det har på alle måder været en helt speciel og MEGA fornøjelse for Habengoods at blive inviteret til dette samarbejde, hvor vi har kunnet bidrage med noget af det vi er bedst til: at indgå i et godt match med vores effektfulde trommespil og tilmed i en eksponering som vi aldrig har prøvet, med verdensartister og special effects udviklet og bygget til anledningen.

Stor tak til Kulturmaskinen for at give os mulighed for, at være med til at løfte dette fantastiske show.

Artikel links: http://mobil.fyens.dk/article/2763030

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *