23. maj 2017

Shows

Vores flabede rock band attitude skinner igennem, uanset om vi spiller på en Mercedes hjulkapsel eller en dildobas af kloakrør.
På forunderlig vis er det lykkedes os at matche både Kongerigets Klogeste i DR1, Entrepreneurship Awards, åbning af Experimentarium, Giro d´Italia Start, Bryst Galla i TV3, BUM Fest Festival i Slovenien, DrumTalk TV på facebook, varieté shows og 100 vis af gade shows i store og små byer i hele landet.

Vores repertoire af legendarisk film- og rockmusik har fået et remake med vores DIY instrumenter, der gør oplevelsen til en svedig affære med tre voksne mænd, der optræder med musikalsk perfomance og stor energi.

PLAY er den store festival forestilling, med fortællingen om at skabe et band, der folder sig ud på en stor scene med lyd og lys.

LIVE show er high lights fra PLAY i et mobilt udstyrs setup, der matcher de fleste scener.

STREET Stomp er vores rullende street parade, hvor ladcyklen er vores instrument, der folder sig ud når vi samler en crowd i gågaden.

DIGITAL er vores video shows, som du kan opleve online altid. (husk at sætte headphones eller gode højttalere til, så du får hele fornøjelsen)

Live On Demand er special produktioner til fx. TV, Road Trip, eller festivaler, hvor vi udvikler særlige musikalske arrangementer eller iscenesættelser.