22. maj 2017

DIY Club

HabenGoods DIY Club

Innovation og kreativ tænkning

Velkommen i vores Do-It-Your-Self Club, hvor vi deler vores nysgerrighed med andre, der også tør skabe noget selv.
Kom indenfor i vores “kreative maskinrum”, sæt dine egne ideer i spil, og oplev hvordan vi arbejder med kreative tænkning og hvordan vi omsætter ideer til underholdning der kommer ud over scenekanten.

Mobile Maker Spaces

Vi tilbyder at komme ud til firmaarrangementer, møder, konferencer eller skoler med vores Maker Spaces, hvor deltagerne kan skabe deres egne aktiviteter med inspirerende materialer, der sætter fantasien i gang, og som plejer og dyrker fællesskabet og den kreative kultur.

Vælg firma eller skole …

 

 

Brug vores DIY club som teambuilding eller workshop til at understøtte det innovative miljø

I vores DIY club deler vi vores interesse for at få ting til at ske sammen med andre.

 

  • Vi har udviklet et teambuilding/workshop univers, der først og fremmest tager afsæt i lysten til at gøre noget, og som skaber adspredelse og sammenhængskraft.

 

  • Det imødekommer mange forskellige interesser, både for dem som holder af at tage fat med hænderne og for dem som hellere bruger hovedet.

 

  • Deltagerne oplever at indgå i en skabende process, der gennemløber de tre elementer Playing, Making og Sharing i en mindre gruppe. Ved hjælp af vores forskellige materialer finder deltagerne sammen om et interessefelt, som de skaber en aktivitet ud fra.

 

  • Deltagerne tager afsæt i deres ligheder, og bruger deres forskellige kompetencer i samarbejdet.

 

  • Risikoen for at fejle er til stede, men processen vil alligevel vise sig at have stor værdi, måske større end man skulle tro. Et mislykkes forsøg er mindst lige så værdifuldt som ét der lykkes.

 

  • Aktiviteten præsenteres for de øvrige grupper og den medfølgende underholdningsværdi folder sig ud til glæde for alle deltagere.

 

  • Belønningen for indsatsen kommer i form af et afsluttende underholdningsshow med HabenGoods for fuld udblæsning.

 

  • Konceptet er mobilt og kan implementeres næsten hvor som helst, og er let at bringe i spil i mange sammenhænge, hvor fællesskabet er på dagsordnen.

 

Læs mere om kreativ tænkning her…

Vi er en del af noget meget større

Vores måde at arbejde med underholdningsshows i HabenGoods, er en del af DIY kulturen, Maker bevægelsen, Recycling og Upcycling, som har udviklet sig parallelt med den teknologiske udvikling. Bevægelser, der på hver sin måde er det meningsfulde modsvar på forbrugssamfundets overforbrug, og som hele tiden leverer nye løsninger på små og store udfordringer i verden.

Fælles for disse bevægelser er, at de er drevet af en lyst til at finde nye løsninger, der langt overskygger frygten for at fejle. De fungerer som et verdensomspændende forskningslaboratorium, hvor alverdens ting og sager bliver testet til gavn og inspiration for både private og industrier.

Når vi læsser bilen med vores DIY instrumenter af skrot og kloakrør for at møde vores publikum, er det ikke kun vores musik der underholder, det er måden vi gør det på. Det er vores design, vores preferencer, vores playfulness, vores humor, vores fællesskab, og vores evne til at overraske, der løfter oplevelsen ud over scenekanten.

Vi ved aldrig hvordan publikum vil tage imod os, men vores lyst til at underholde overstiger langt vores frygt for at det kan gå galt.
Ofte får vi spørgsmålet: Hvordan har I fundet på det? – det er et udtryk for at nysgerrigheden er vakt, – lysten til at undersøge vores univers er tilstede og at vi er lykkedes med at nå ud til vores publikum.

HCA Festivals 2014 var for os en vigtig step stone, hvor vi fik vores store belønning for mange års arbejde med at finde vores egen identitet, da vi modtog Publikumsprisen “Klods Hans Prisen”. Jury formand og chefredaktør på Fyens Stiftstidende, Per Westergaard udtalte følgende da han overrakte prisen: “HabenGoods passer særligt godt til Klods-Hans Prisen. For ligesom i eventyret er de i stand til at vinde folks hjerter med små midler”